Idag presenterar vi Jenny Lönnstam i vår serie Svenskar i New York

Vad gör du i New York?
Jag är gift med Andrew & vi bor i Williamsburg / Brooklyn. Han jobbar som chef över Warner Music Groups merchandise-avdelning & jag jobbar som Nanny åt en liten bebis i Downtown Brooklyn.

Hur länge har du bott i New York?
I Maj har jag bott här i 2 år.

Varför flyttade du till New York?
Jag flyttade hit för att jobba som barnflicka åt en familj i New Canaan i ett år men efter bara 2 månader sprang jag in i Andrew en lördagsnatt & vi blev så tok-kära att jag blev kvar.

Nämn 3 favorit ställen i New York
Oj vad svårt! Jag har så många favoriter!
Nurse Betties i LES, en liten bar som har gratis Burlesque show onsdagar & torsdagar. Här hade vi våran bröllopsfest!

Alla vackra parker! Jag älskar att köpa med mig lunch & parkera rumpan i en park, titta på människor, titta/lyssna på gatu-artisterna & bara slappna av.

Canal Room. Oj vad många roliga lördagsnätter jag haft här. Alla klär sig i 80-talskläder, världens bästa coverband spelar bästa, poppigaste låtarna hela natten lång & alla dansar & sjunger tills fötterna värker & rösten försvinner med ett stort leende på läpparna!

Vad gör du helst när du är ledig i New York?
Promenerar runt i olika områden, upptäcker nya butiker & restauranger i lugn & ro. Dricker mimosas vid lunch-tid, får manikyr/pedikyr & njuter av livet.

Vilket är ditt knäppaste minne från New York.
Halloween paraden i West Village 2009! Galet! Trots att regnet öste ner samlades tiotusentals galet utklädda, glada, människor för att fira tillsammans. Måste upplevas!

Vad tycker du är det bästa med New York?
Möjligheterna, nattlivet, den kulturella mixen, maten!

Beskriv New York med tre ord.
Puls, glädje, vackert!

Följ Jennys liv i New York här: http://jennybenny.blogg.se